Expert Medical Ramira

Despre noi

Clinica Expert Medical Ramira

Colectivul Clinicii Expert Medical Ramira va ofera o atmosfera prietenoasa garantandu-va intimitate si servicii la standarde europene. 

Clinica Expert Medical Ramira cu sediul în Strada Traian nr. 120 PIAŢA CENTRALĂ (lângă fosta Farmacie Ținc) vă invită să intrați în lumea fizioterapiei și a kinetoterapiei gălățene.

Aici veți întâlni o mare familie de specialiști cu preocupări pentru sănătatea dumneavoastră.
În cadrul specialităților medicale amintim: Recuperare medicala, Fizioterapie: Ultrasunete, Laserterapia, Magnetoterapia, Împachetări cu parafină.

Prin fizioterapie putem trata aproape orice boală care afectează mușchii, nervii sau articulațiile. Fizioterapia are importante efecte antalgice (calmarea durerii), antiinflamatorii (eliminarea inflamațiilor articulare și musculare), decontracturante (eliminarea contracturilor), miorelaxante (relaxarea musculară), antiedematoase (eliminarea umflăturilor rezultate din infiltrarea unui lichid seros într-un țesut celular subcutanat), prin intermediul curenților de tip diadinamic, interferențiali și aplicației de ultrasunete, laser, Tecar, drenaj limfatic, masaj și ultrascurte. Se recomandă în tratarea traumatismelor care vizează piciorul, genunchiul, coloana vertebrală și este un tratament excelent pentru tratarea herniei de disc, fără intervenție chirurgicală.

Orice specialitate de medicină se poate adresa cu încredere fizioterapiei și kinetoterapiei. Studiile realizate la nivel mondial demonstrează în mod constant că fizioterapia și kinetoterapia reprezintă abordarea optimă a îngrijirii conservatoare ( non-chirurgicală) a problemelor musculo-articulare și nu numai.

Aproximativ orice diagnostic poate fi tratat cu beneficii maxime de cele două științe medicale – Fizioterapie și Kinetoterapie. Începând cu o banală sinuzită sau o extracție de molar până la paralizii ale sistemului nervos central sau periferic, fizioterapia și kinetoterapia pot preveni, ameliora și vindeca urmările acestor diagnostice.

În cazul diagnosticelor ORL cu ajutorul electroterapiei: laser, unde scurte, ultrasunete, electrostimulare, aerosoli, sunt câteva din procedurile care aduc vindecare fără efecte secundare asupra stomacului. Diagnostice care pot fi rezolvate cu fizioterapie sunt: rinite, sinuzite, otite, faringite, laringite.

Ortopedia, reumatologia cât și neurologia oferă fizioterapiei și kinetoterapiei o multitudine de diagnostice care se pretează la efectele celor două.

Ai nevoie de ajutor?